Weekcreaties – 26

Standaard

In een vorig bericht deelde ik enkele creaties voor #week10 van #heeljeverhaal rond het thema wonder, meer bepaald van maandag tot vrijdag. Hieronder vind je mijn oogst van zaterdag en zondag.

#week10zaterdag #CollageUpYourJournal #artjournalelkeweek2022

In het bericht Creaties 24 had ik het over de korte reeks Collage Up Your Journal van visual artist Lydia Rink met wie ik kennis maakte dank zij de opdracht van Art Journal elke week 2022 Life Book: ‘laat je inspireren door Lydia Rink en gebruik grote letters‘ 

In één van de video’s werd de werkwijze uitgelegd voor het maken van een eigen journaal. ‘Ik deed dit nog nooit eerder, dus ik kan het!’ dacht ik en maakte twee journaals. Voor de kaft gebruikte ik eigen werk uit een ver verleden. Er is toch nog iets positiefs aan ‘niets weggooien’!


#week10zondag #CollageUpYourJournal #artjournalelkeweek2022

In het journaal met de gele kaft heb ik bovenstaande collage gemaakt en voor het eerst over twee bladzijden gewerkt (je ziet de vouw). Ik heb geleerd dat het wat extra aandacht vraagt om afbeeldingen op de vouwlijn te lijmen.


Ik sloot  #week10 van #heeljeverhaal af met twee ‘wonderelfjes’. Ik liet mij hiervoor inspireren door een ervaring die ik zaterdag had beleefd tijdens een bezoek aan een tentoonstelling met vrienden van ’t SchrijfNest.

lef
een kunstenares
opbellen voor een
gesloten deur van haar
tentoonstelling

tentoonstelling
werd geopend
kunstenares gaf toelichting
bij haar werk en
inspiratiebron


Dank voor uw bezoek!
Viviane Van Pottelberghe
1 augustus 2022

foto’s: VivianeVP

Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s