boomspiegels-1-300x200

Op 19 juni 2017 startte ik met een meditatieve schrijf- en fotografiecursus met het boomlabyrint, begeleid door Wendy Smit van Moolelo.

Op de website (*) van Moolelo staat te lezen:

Kijk in de boomspiegel en krijg meer inzicht in je eigen groei- en bloeiprocessen. Laat je inspireren door de heldere spiegel die bomen je voor houden en laat je ware natuur, talenten en kwaliteiten weer zichtbaar worden. Tijdens deze thuiscursus kijk je in de boomspiegel met onder andere het boomlabyrint, meditatieve schrijf- en foto(grafie)oefeningen en laat je je inspireren door de natuur en de elementen die hiermee verbonden zijn. Wat je aandacht geeft groeit, gun jezelf daarom 8 maanden om je ware natuur te ontdekken en in je element te komen.

… De online cursus doe je voor jezelf. Je hoeft geen huiswerk in te leveren en wanneer het beter uitkomt kun je het tempo aanpassen. Gedurende de cursus is er een besloten facebookpagina beschikbaar, waar je ervaringen met andere deelnemers kunt uitwisselen en elkaar kunt steunen en gesteund worden…

Deze thuiscursus sprak mij aan omdat ik overal en in mijn eigen tempo kan meedoen: thuis, onderweg, eventueel op een vakantieadres. Ook al doe ik deze cursus voor mezelf toch zal ik mezelf niet verhinderen om hiér ook wel iets te delen.  Je vindt deze logjes dan terug in de categorie #Boomspiegels.

Graag verwijs ik ook naar de categorie #ZieKijkKlik waar ik kon kennis maken met meditatief fotograferen.

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 25 juni 2017

bron afbeelding

(*) Op deze website kan je terecht voor bijkomende informatie en om te alsnog in te schrijven.

Advertenties